Uw magazijnen laten bouwen


Wilt u magazijnen laten bouwen? Vraag zeker een offerte bij Molenschot Industriebouw. Wij bieden u de beste prijs om uw magazijn te bouwen!


Magazijnen laten bouwen door Molenschot Industriebouw

Molenschot Industriebouw is gespecialiseerd in magazijnen bouwen

De realisatie van uw magazijn is geen eenvoudige klus. We raden u dan ook aan om uw magazijnen te laten bouwen door een onderneming die ervaren is in bouwprojecten. Molenschot Industriebouw adviseert, ontwerpt en bouwt magazijnen. Wanneer u bij ons uw magazijnen laat bouwen, zorgen we ervoor dat dit goedkoop, snel en met de juiste materialen wordt uitgevoerd.

Een ervaren industrieel bouwer zoals Molenschot Industriebouw, kan uw magazijnen bouwen. Hierbij houden we vast aan de functionaliteit en de wensen van de klant. Onze magazijnen zijn uitvoerbaar met of zonder kantoorruimte. Zo hoeft u geen extra gebouw te plaatsen maar kan er ook bureauwerk in de werk- of opslagruimte gebeuren.

Magazijnen

Naast magazijnen bouwen we ook...

Binnen onze onderneming zijn we realiseren we verschillende typen van bedrijfsgebouwen. U kunt niet enkel uw magazijnen laten bouwen door ons. We kunnen uw volledige bedrijfsomgeving ontlasten en de uitwerking van uw volledige bedrijfsgebouwen voor onze rekening nemen. Zo is Molenschot Industriebouw expert in:

  • De opbouw van uw logistieke gebouwen. Logistieke gebouwen zijn vaak het kloppend hart van uw onderneming. Met onze flexibiliteit en ervaren medewerkers zorgen we ervoor dat de interne werking van uw onderneming zo soepel mogelijk kan verlopen.
  • Ook voor uw productie- en industriehallen kunt u op onze nauwkeurigheid en kwaliteit rekenen.
  • Wanneer u actief bent in de automotive sector kunt u een beroep doen op onze mensen voor de realisatie van uw autogarages en showrooms.
  • Tot slot kunt u de opbouw van uw bedrijfsgebouwen, zoals kantoren, bij ons gerust eens aankloppen. We helpen u graag verder.

Bouwbedrijf Molenschot Industriebouw is een moderne en toonaangevende speler. U bent bij Molenschot Industriebouw gegarandeerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs en binnen een vaste oplevertermijn.

Al jaren gespecialiseerd in het bouwen van magazijnen

Molenschot Industriebouw startte bijna dertig jaar geleden als eenmanszaak en werd trendsetter op het vlak van het industrieel bouwen van magazijnen, zowel in België als Nederland. We bieden een totaalpakket aan voor uw magazijnen: van ontwerp tot constructie en restyling. Onze architect ontwerpt op basis van uw eisen en onze ingenieur voert de constructie uit. Beide superviseren het hele proces zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit van uw magazijnen.

Uw magazijnen laten bouwen door Molenschot Industriebouw?

Bent u geïnteresseerd en wilt u uw magazijnen laten bouwen door ons? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Een analyse van uw project kunt u vrijblijvend aanvragen via info-aanvraag.

Op onze website vindt u meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: