Staalbouw in België & Nederland


Of u nu van Nederland of België bent, Molenschot Industriebouw uit Balen (omgeving Limburg) realiseert uw staalbouw in zowel België als Nederland!


Staalbouw door Molenschot (Belgie)

Waarom kiezen voor staalbouw?

Binnen Molenschot zijn we heel tevreden van stalen constructies en gebruiken we staalbouw dan ook vaak in de industriële bouw. Enkele van de voordelen van staalbouw zijn:

  • hoog bouwtempo
  • relatief lage prijs
  • functionaliteit
  • ruime keuze in omvang
  • ruime keuze in materiaal
  • ruime keuze in structuur

De realisatie van een constructie in staalbouw is geen eenvoudige klus. We raden u dan ook aan om hiervoor een expert in te schakelen. Deze adviseert, ontwerpt en bouwt de staalbouw op maat. Voor dit totaalproduct kunt u rekenen op de expertise van Molenschot Industriebouw.

Molenschot industriebouw niet enkel gespecialiseerd in staalbouw

Bij ons kan u ook terecht voor betonbouwmetaalconstructie én systeembouw. Samen met onze adviseurs bekijken we welke optie het beste past bij uw eisen.

Molenschot Industriebouw begon in de jaren 90 als eenmanszaak gespecialiseerd in staalbouw, in Balen (omgeving Limburg). We groeiden uit tot een modern en toonaangevend staalconstructiebedrijf gespecialiseerd in staalbouw, in zowel België als Nederland.

Voor staalbouw bieden we een totaalpakket aan van ontwerp tot bouw of verbouwing. Onze architect ontwerpt een pand op maat en onze ingenieur voert de constructie uit. Molenschot Industriebouw werkt met hooggeschoolde mensen en volgt het hele proces.

Wanneer gebruikt men staalbouw?

We passen staalbouw toe in heel wat typen bedrijfsruimtes. Zo kunnen we uw kantoren, logistieke centra of productiehallen perfect in staalbouw uitvoeren. Ook voor uw bedrijfshal of showroom kunnen we een stalen constructie inzetten. De keuze van deze constructie wordt meestal in onderling overleg afgesproken, zodat uw bedrijfsgebouw echt op maat gemaakt kan worden. We gaan dan ook steeds bespreken welke functionaliteiten er aanwezig zullen zijn in uw bouwproject en welke eisen en behoeften uw onderneming heeft. Op die manier wordt het bouwproject steeds opgezet door uw idee en mogelijkheden. Binnen Molenschot stellen we flexibiliteit en kwaliteit bovenaan, zodat we uw opgelegde deadline steeds kunnen nastreven.

Een beroep doen op Molenschot voor uw staalbouw?

Bent u nog op zoek naar een partner voor de uitvoering van uw staalbouw project? Of heeft u interesse in de andere diensten die Molenschot Industriebouw levert? Neem dan zeker een kijkje op deze website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze bedreven medewerkers helpen u graag verder.

Staalbouw

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: