Een bedrijfsruimte laten bouwen aan de juiste prijs


Benieuwd naar de prijs om een bedrijfsruimte te laten bouwen? Molenschot Industriebouw is al jaren gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfsruimtes.


Bedrijfsruimte bouwen aan een goede prijs

Bedrijfsruimte bouwen met Molenschot Industriebouw

Bij het bouwen van een bedrijfsruimte moet u rekening houden met verschillende factoren. Een paar belangrijke elementen bij het bouwen van een bedrijfsruimte zijn de materialen, het budget, de functionaliteit, de omvang, vorm en de optimalisatie van de ruimte. Molenschot Industriebouw geeft advies en verzorgt het ontwerp voor het bouwen van een bedrijfsruimte op maat.

Bedrijfsruimte bouwen

We bouwen meer dan enkel een bedrijfsruimte aan een goede prijs

U kunt bij Molenschot Industriebouw terecht voor de opzet van verschillende industriële ruimtes, zoals een bedrijfsruimte. Daarnaast kunt u op onze ervaring en expertise rekenen voor heel wat andere toepassingen, telkens voor een marktconforme prijs. Zo bouwen we uw bedrijfsruimte, met of zonder kantoren, volledig op maat van uw noden.

  • Beton- en staalbouw. Deze moderne en strakke gebouwen zetten we neer en vormen de basis voor uw ideale bedrijfsruimte. Tegen een correcte prijs en dankzij de naadloze constructie van deze gebouwen geeft u uw onderneming een fris karakter.
  • Logistieke gebouwen worden gebouwd op maat van de klant en zorgen ervoor dat de interne werking van uw onderneming vlot verloopt.
  • Productie- en industriehallen zijn belangrijke onderdelen van uw industriële bedrijfsruimte. Molenschot Industriebouw zorgt er dan ook voor dat de installatie ervan van a tot z vlot verloopt.
  • Bedrijfsruimtes met of zonder kantoorruimte
  • Ook voor autogarages en showrooms stellen we onze ervaring graag ter beschikking van de klant.

Molenschot Industriebouw is een flexibel, modern en toonaangevend bedrijf. Naar wens bouwen we uw bedrijfsruimte: turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht, zonder of met kantoren. We garanderen een scherpe prijs, hoge kwaliteit en een vaste oplevertermijn bij het bouwen van uw bedrijfspand.

Correcte prijs voor bouwen van een bedrijfsruimte

Een bedrijfsruimte bouwen kan goedkoop en snel gebouwd worden. Bij Molenschot Industriebouw kan u terecht voor ontwerp, constructie en restyling. Onze architect ontwerpt een bedrijfsruimte op maat en een ervaren ingenieur voert de constructie uit. Tijdens het hele proces blijven we betrokken omdat we een bedrijfsruimte bouwen van hoge kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten?

Stuur ons een mail met uw vragen: info@molenschot.com en wij helpen u graag verder. Ook kan u vrijblijvend een analyse van uw project aanvragen via onze info-aanvraag.

Op onze website vindt u meer informatie over onze realisaties en bedrijfsinformatie.

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: