Een goedkoop bedrijfspand laten bouwen tegen een scherpe prijs


Molenschot heeft al jaren ervaring met het bouwen van bedrijfspanden. Als u een goedkoop bedrijfspand wil laten bouwen bent u bij Molenschot aan het juiste adres!


Goedkoop bedrijfspand bouwen met Molenschot Industriebouw

Bedrijfspand bouwen aan een goede prijs

Bij het bouwen van een industrieel project of kantoorgebouw, zijn er veel factoren die de prijs bepalen en die daarom dus besproken moeten worden. Denk maar aan de functionaliteit, het materiaal, de vorm, het budget, de omvang en de optimalisatie van de ruimte. Wanneer u met Molenschot in zee gaat, zorgen we voor een goedkop bedrijfspand zonder in te boeten op kwaliteit.

Molenschot Industriebouw kan als ervaren constructeur het bouwen van een project snel en relatief goedkoop realiseren. Molenschot Industriebouw geeft advies, verzorgt het ontwerp en bouwt zowel loodsenmagazijnen en kantoren.

Grote speler in bedrijfspanden bouwen

Molenschot Industriebouw is een toonaangevend en modern speler, op zowel de Belgische als Nederlandse markt. We bouwen bedrijfsruimte met of zonder kantoren, turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht. We garanderen hoge kwaliteit, een vaste oplevertermijn en een scherpe prijs voor het bouwen van uw bedrijfspand.

Bedrijfspanden bouwen samen met Molenschot

Wanneer u een goedkoop bedrijfspand wilt laten bouwen aan een correcte prijs, bent u bij ons in goede handen. Met meer dan 30 jaar ervaring in de industriebouw kunt u rekenen op onze expertise en flexibiliteit. We luisteren graag naar u. Welke noden heeft uw onderneming? Hoe wilt u dat uw bedrijfspand eruit zal zien? Uit welke onderdelen zal uw pand bestaan? Daarna begeleiden we u doorheen de realisatie van het volledige pand. We verzekeren u dat we efficiënt werken, waardoor we een goedkoop bedrijfspand kunnen neerzetten op maat van de klant.

Molenschot Industriebouw helpt u verder met ontwerp, constructie en restyling. Onze architect ontwerpt een bedrijfspand op maat en de ervaren ingenieur gaat het vervolgens bouwen. Tijdens het complete proces zijn we betrokken omdat we een bedrijfspand bouwen van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Molenschot Industriebouw verzorgt:

Ook investeren in de opbouw van een goedkoop bedrijfspand?

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor de opbouw van een goedkoop bedrijfspand? Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar: info@molenschot.com. U kunt vrijblijvend een analyse van uw project aanvragen via info-aanvraag.

Op onze website vindt u meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.

Bedrijfspand bouwen

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: