Molenschot Industriebouw, specialist in bouwprojecten


Molenschot industriebouw is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen met of zonder kantoren. Ook staal- en betonbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, industriehallen & productiehallen, logistieke gebouwen, showrooms en autogarages. Onze onderneming is actief in België en Nederland.


Molenschot Industriebouw staat voor kwaliteit in industriebouw

molenschot

De geschiedenis van Molenschot Industriebouw

Molenschot Industriebouw is opgericht begin jaren 90 als eenmanszaak en groeide snel uit tot een toonaangevend bedrijf en grote speler in de industriebouw met eigen uitvoerend personeel. En dat zowel in België als in Nederland. Onze realisaties gebeuren zoveel mogelijk met eigen mensen. Vanaf het tekenwerk en engineering , net als de uitvoerende werken zoals funderingswerken, metselwerken, montage van de constructie, dak- en wandbeplating en overige afwerkingen. We zijn gespecialiseerd in totale bouwprojecten en ontzorgen u dus van a tot z.

Joost Molenschot, de oprichter van Molenschot Industriebouw

De dagelijkse leiding van Molenschot wordt gevoerd door Joost Molenschot, stichter en eigenaar van de firma. We beschikken over een vakkundig, hoog opgeleid team op het gebied van ontwerp en engineering, planning, inkoop, productie & uitvoering. Door de vlakke interne organisatiestructuur verloopt elk project op een gestructureerde en overzichtelijke manier en garanderen we een uitmuntend eindresultaat. Via onze gedreven en gespecialiseerde medewerkers is uw bouwproject bij Molenschot Industriebouw steeds in goede handen.

molenschot
molenschot

Wat hebben we te bieden

Binnen Molenschot Industriebouw bieden we u een snelle en goedkope oplossing om bedrijfshallen te bouwen. U kunt er veel kanten mee uit door de ruime variatie in materiaal, structuur, omvang en functionaliteit. Maar een goed industrieel gebouw is vooral functioneel en op maat van de gebruiker. Bent u op zoek naar een nieuwe loods, een uitgebreid magazijn of wilt u een moderne hal toevoegen aan uw onderneming? Samen met u bespreken we welke noden u heeft. Op basis van ons gesprek stellen we een eerlijke en duidelijke offerte op.

  • Wij leveren u een totaalpakket: van ontwerp, tot constructie en restyling.
  • Onze architect maakt een ontwerp op basis van uw wensen en een ervaren ingenieur voert de constructie uit.
  • Beiden zijn van A tot Z betrokken bij het hele proces zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en een kwalitatief hoogwaardig afgeleverd bouwproduct krijgt.

Kwaliteit en flexibiliteit staan binnen onze onderneming hoog in het vaandel. In de bouwsector kan het soms snel gaan, en wij zorgen ervoor dat uw deadline niet in het gedrang komt. Molenschot Industriebouw biedt u steeds keiharde garanties, een vaste én scherpe prijs, kwaliteit en een vaste oplevertermijn. Indien u een vrijblijvende analyse en uitwerking van uw project wenst, vul dan onze info-aanvraag in.

Wil je ook zo’n industriebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?