Bedrijfshal laten plaatsen in Antwerpen of Brussel door Molenschot?


U wil een bedrijfshal in Brussel of Antwerpen laten plaatsen? Molenschot Industriebouw uit Balen (Antwerpen) is een ervaren specialist in het bouwen van bedrijfshallen. Ook in Brussel en Antwerpen! Wij kunnen uw bedrijfshal bouwen van a tot z!


Bedrijfshal in Antwerpen of Brussel

Uw bedrijfshal in Antwerpen of Brussel, van ontwerp tot bouw

Een goede bedrijfshal biedt ruimte en functionaliteit. Bovendien kunnen bedrijfshallen van Molenschot Industriebouw snel en goedkoop gerealiseerd worden in Antwerpen of Brussel. Hierbij is een ruime variatie mogelijk in vorm, structuur, omvang en materiaal. Door die veelheid aan keuze is het raadzaam op een expert te beroepen om een goedkope bedrijfshal te bouwen. Die expertise heeft Molenschot Industriebouw.

Bedrijfshal

We bouwen niet enkel uw bedrijfshal

Binnen onze onderneming staan we garant voor de hele industriebouw, en niet enkel een bedrijfshal. U kunt ook terecht bij Molenschot Industriebouw voor andere bedrijfsgebouwen, zoals kantoren of een magazijn.

  • Molenschot Industriebouw is een modern, flexibel en toonaangevend bedrijf.
  • Met meer dan 30 jaar ervaring in de industriebouw kunt u rekenen op onze expertise en betrouwbaar advies.
  • Naar wens leveren we uw gebouwen, zoals een bedrijfshal, op: turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht, met of zonder kantoren.
  • U bent bij Molenschot Industriebouw gegarandeerd van een scherpe prijs, hoge kwaliteit en een vaste oplevertermijn.

Bedrijfsloodsen en magazijnen bouwen

U kunt bij ons terecht voor het bouwen van een bedrijfsloods, zowel ontwerp, constructiewerkmetaalconstructies en restyling. Onze architect zoekt samen met u naar gepaste bedrijfshallen, met of zonder kantoorruimte. Een ervaren ingenieur voert de systeembouw uit. Beide zijn van A tot Z betrokken bij het hele proces. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u een kwalitatief hoogwaardig bedrijfsruimte bouwen in bv Antwerpen of Brussel. We werken vooral met eigen, hoog opgeleide mensen.

In de jaren 90 begon Molenschot Industriebouwals eenmanszaak met magazijnen bouwen. In de afgelopen 20 jaar groeide ons bedrijf uit tot een toonaangevende speler in de industriebouw in België en Nederland. Neem gerust een kijkje bij onze realisaties.

Op zoek naar de juiste partner voor de realisatie van uw bedrijfshal?

Wanneer u een nieuwe bedrijfshal wilt laten bouwen in de regio’s Antwerpen of Brussel, bent u bij Molenschot Industriebouw in goede handen. U kunt steeds contact opnemen met ons voor informatie of om uw vragen te beantwoorden. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de realisatie van uw bedrijfshal.

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: