Systeembouw in België bij Molenschot


Molenschot Industriebouw is specialist in systeembouw in België en Nederland. Wij realiseerden al meer dan 100 industriële projecten met gebruik van verschillende soorten systeembouw.


Wat is systeembouw?

Systeembouw, ook wel unitbouw of montagebouw genoemd, is een manier van bouwen waarbij prefab-onderdelen op de bouwplaats samengevoegd worden tot een geheel. Elk onderdeel van uw gebouw, zoals de wanden, de vloer en het dak, kan vooraf klaargemaakt worden. Er wordt ook wel gezegd dat een prefabgebouw net zoals een ander gebouw is, maar dan vooraf geproduceerd wordt in een fabriek.

Daarnaast wordt er een onderscheid gemaakt tussen de aard van het gebouw. Met systeembouw kunt u zowel gebouwen ontwikkelen die tijdelijk ofwel permanent geïnstalleerd worden. Voor de opzet van noodgebouwen wordt er vaak voor tijdelijke systeembouw gekozen. Bovendien worden er ook vaak andere materialen gebruikt, zoals houtskeletbouw. Wanneer u weinig ruimte heeft rondom de bouwplaats, raden we aan om systeembouw toe te passen. Systeembouw is dan ook uitermate geschikt om projecten in industriebouw op te zetten.

  • U kunt deze gebouwen eerst bezichtigingen. De kwaliteit en gebruikte materialen worden zo ineens duidelijk.
  • Doordat uw gebouw voorbereid wordt in het atelier, kan het weer geen invloed uitoefenen op uw systeembouw in België. Zo bent u ook steeds zeker dat de kwaliteit hoog en constant gehouden kan worden.
  • De plaats waar de systeembouw komt te staan, blijft gespaard van het anders aanwezige werfafval. Een plus voor de natuur dus.
  • Op vlak van stijl, kleur en afwerking is er heel wat mogelijk. Ook de binneninrichting zal aan uw voorkeur voldoen.
  • Systeembouw in België scoort heel erg goed op luchtdichtheid, waardoor de kans op vocht, tocht en koudebruggen opvallend kleiner is.

Voordelen van systeembouw

Systeembouw toepassen voor uw gebouw in België kan heel wat druk van de ketel halen. U bent namelijk vooraf op de hoogte van de prijs en kunt rekenen op een korte montageperiode van slechts enkele weken. Zo ervaart u minder stress tijdens een anders nerveuze periode. We sommen enkele voordelen voor u op.

Systeembouw

Systeembouw in België door Molenschot Industriebouw

Bent u overtuigd van het gemak en de kwaliteit van systeembouw? Bij Molenschot Industriebouw nemen we de systeembouw van uw gebouw in België graag voor onze rekening. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen, logistieke gebouwen, showrooms en nog veel meer.

Onder leiding van de stichter Joost Molenschot staat een bedreven en bekwaam team voor u klaar. Door onze snelle en goedkope oplossingen kunt u de perfecte bedrijfsruimte maken.

Meer weten over onze systeembouw?

Wilt u meer weten over de voordelen en kostprijs van systeembouwContacteer ons nog vandaag voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: