Staalconstructie aan de beste prijzen


Benieuwd naar de prijzen voor staalconstructies? Vraag er zeker eens na bij Molenschot Industriebouw, zij hebben zich al jaren gespecialiseerd in staalconstructie.


Industrieel bouwen, onze passie

Voordelen van staalconstructies

Binnen Molenschot zijn we een grote voorstander van staalconstructies voor uw bedrijfsgebouwen. We zorgen er steeds voor dat uw bouwproject tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Daarnaast zijn er heel wat voordelen verbonden aan een staalconstructie. We sommen ze even voor u op.

  • Staalconstructies hebben een hoog bouwtempo, waardoor we uw opgelegde deadline steeds nauwgezet opvolgen.
  • Daarnaast komt deze vorm van bouwen met een relatief lage prijs.
  • Via deze staalconstructies heeft u een breed aanbod en variatie in de omvang van uw bouwproject.
  • Ook is er een grote variatie in bestemming of functionaliteit van uw bedrijfsgebouw. Of u nu een kantoorgebouw wilt inrichten, een bedrijfshal wilt laten plaatsen of een showroom nodig heeft. Molenschot helpt u graag verder.
  • Tot slot beschikken staalconstructies ook over een grote diversiteit van materialen en afwerkingsmogelijkheden. Zo wordt uw staalconstructie steeds opgebouwd volgens uw idee en noden.

Wat kan er gebouwd worden met staalconstructies?

Staalconstructies kunnen toegepast worden in o.a. volgende bedrijfsruimtes:

Molenschot Industriebouw is een moderne en toonaangevende speler in de sector. We maken maatproducten voor een zeer scherpe prijs. Wij garanderen hoge kwaliteit, binnen een vaste oplevertermijn.

Molenschot verzorgt uw staalconstructie

Molenschot Industriebouw is gespecialiseerd in verschillende industriële realisaties waaronder staalconstructies. Voor de bouw van een industriepand kunt u rekenen op de samenwerking met Molenschot Industriebouw. Hier kunt u terecht voor advies, een ontwerp en de bouw van een staalconstructie. We begeleiden u doorheen heel het bouwproject en zorgen ervoor dat uw bouwproject van a tot z nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Voor onder andere de bouw van een staalconstructie hebben we een totaalpakket: van ontwerp tot bouw of verbouwing. De architect ontwerpt een pand op maat volgens uw wensen en budget. Onze ingenieur voert vervolgens de constructie uit. We werken vooral met onze eigen hooggeschoolde mensen en volgen het hele proces. Zo garanderen we een goede uitvoering van uw werken.

Uw staalconstructies door ons laten uitvoeren?

Heeft u interesse of heeft u nog vragen over onze staalconstructies? U kunt ons telefonisch bereiken. Of een mailtje sturen naar info@molenschot.com.

U kun ook vrijblijvend een analyse van uw project aanvragen via een info-aanvraag. Als u wenst dat wij contact met u opnemen, kunt u het contactformulier invullen. Wij bellen u dan vervolgens op om uw bouwnoden duidelijk af te stemmen.

Staalconstructie

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: