Staalconstructeur voor uw bouwproject


Bent u op zoek naar een goede staalconstructeur? Molenschot industriebouw heeft een heel team van vakkundige staalbouwers klaar staan voor u!


Molenschot is een gespecialiseerde staalconstructeur

Wat doet een staalbouwer?

Een bedreven staalconstructeur zoals Molenschot bouwt snel en goedkoop constructies van hoogwaardige kwaliteit. Met onze expertise zorgen we ervoor dat uw bouwproject nauwkeurig opgevolgd en uitgevoerd wordt. Onze staalconstructies zijn ideaal voor verschillende toepassingen van bedrijfsgebouwen .

  • Wanneer u nieuwe productie- of industriehallen wilt toevoegen aan uw onderneming, raden we u aan om in zee te gaan met een ervaren partner. Zo kunt u zich blijven focussen op uw bedrijfsactiviteit.
  • Ook voor uw autogarages of showrooms helpt onze staalbouwer u graag verder en zorgen we voor uw kwaliteitsvolle gebouwen in staal.
  • Tot slot kunnen onze staalbouwers ook uw bedrijfshallen met of zonder kantoorruimte in een staalconstructie uitvoeren. Op die manier kunnen we snel en efficiënt uw bouwproject realiseren, zodat uw investering ook snel in werking is.

Staalconstructeur Molenschot

Molenschot Industriebouw is een ervaren staalconstructeur voor industriële realisaties. Molenschot Industriebouw is begin de jaren 90 als eenmanszaak begonnen. In de afgelopen 20 jaar groeiden we uit tot een belangrijke staalconstructeur, zowel in België als Nederland. We hebben ondertussen een groot team van professionele staalbouwers samengesteld om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Als staalconstructeur levert Molenschot Industriebouw een totaalpakket met naar wens: turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht, met of zonder kantoren. We garanderen een scherpe prijs, hoge kwaliteit en een vaste oplevertermijn. Ook na de werken kunt u op onze staalbouwers rekenen voor bijkomende vragen of advies.

Staalconstructeur

Een beroep doen op onze staalbouwers of staalconstructeur?

Bent u geïnteresseerd in staalconstructie van Molenschot Industriebouw en wilt u meer weten? Een vrijblijvende analyse en offerte van uw project kunt u aanvragen via deze info-aanvraag. Wij helpen u graag verder.

Op onze website vindt u meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.

Staalconstructie is een van de opties

Er kunnen veel variatie aangebracht worden in staalconstructies. Variaties in vorm, structuur en omvang. Molenschot Industriebouw ontwerpt, bouwt en kan de restyling van uw bedrijfshal verzorgen. Gebaseerd op beton– of staalbouw. Onze architect zoekt samen met u naar de gepaste formule, een ervaren ingenieur voert uit en samen volgen ze het hele proces van A tot Z op. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken vooral met onze eigen, hoog opgeleide mensen.

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: