Specialist in industrieel bouwen met eigen architect


Molenschot is gespecialiseerd in het industrieel bouwen van bedrijfsruimtes. We hebben een eigen architect om de industriebouw tot in de puntjes te verzorgen.


Industrieel bouwen, onze passie

Molenschot specialist in industriële bouw met eigen architecten

Industriële bouw kan snel en goedkoop worden gerealiseerd met Molenschot Industriebouw. Een ervaren constructeur maakt uw bedrijfspand met expertise van materiaal, ontwerp en op basis van uw noden. Molenschot Industriebouw is een specialist in industriële bouw. We adviseren, ontwerpen en bouwen of restylen op maat en volgens uw budget. Wanneer u een nieuw gebouw wilt opzetten, komt er heel wat bij kijken. We raden u dan ook aan om uw industriële ruimtes te laten bouwen door een vakman met kennis van zaken.

Er zijn tal van factoren om rekening mee te houden als u industrieel wil bouwen:

  • functionaliteit
  • grootte
  • materiaal
  • structuur
  • prijs

Om dit te vereenvoudigen biedt Molenschot Industriebouw een totaalpakket aan. Onze architect ontwerpt volgens uw wensen en onze ingenieur voert de constructie van uw industriebouw uit. We volgen het hele proces op.

Meer weten over onze manier van industrieel bouwen?

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over onze manier van industrieel bouwen? Neem dan contact met Molenschot Industriebouw op.
Bel of stuur een e-mail naar info@molenschot.com. Een analyse van een project kunt u aanvragen via info-aanvraag.

Op onze website vindt u meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.

Onze taken binnen de industriële bouw

Molenschot Industriebouw creëert met industrieel bouwen verschillende typen bedrijfsruimtes, afhankelijk van uw idee en wensen. Zo is het onze taak om het ontwerp, de uitvoering en de controle van uw industriële bouw van a tot z uit te voeren. Wanneer u een nieuwe autogarage wilt laten bouwen, of zelfs een showroom wilt laten installeren, bent u bij ons in goede handen. Een showroom is vaak de eerste indruk die uw onderneming fysiek nalaat bij uw klanten. We begrijpen dan ook erg goed dat de uitwerking hiervan tot in de puntjes in orde moet zijn. Ook voor uw productie- of industriehallen zorgen we ervoor dat uw hal aan de gewenste specificaties voldoet. Tot slot kunt u een beroep doen op ons om uw bedrijfshallen, met of zonder kantoren, te bouwen.

Binnen Molenschot Industriebouw beschikken we over opgeleide medewerkers en een eigen gediplomeerde architect om de werken steeds zo goed mogelijk op te kunnen volgen en te realiseren. Het is onze taak om u van uw zorgen te ontnemen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsruimte volledig in orde is.

Industriele bouw

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: