Specialist in industriebouw


Molenschot is specialist in industriebouw. Hierdoor kunnen wij de beste prijzen leveren voor mooie & kwalitatieve industriebouw mét service.


De beste prijzen in industriebouw

Industriebouw aan de beste prijs?

Molenschot Industriebouw is een ervaren specialist op het gebied van industriebouw en ontwerpt en bouwt snel en goedkoop met een hoge kwaliteit tegen de beste prijzen. Molenschot Industriebouw heeft oog voor ruimte en functionaliteit en houdt rekening met uw wensen.

Industriële gebouwen hebben veel voordelen:

  • een korte bouwtijd
  • een lage kostprijs
  • veel mogelijke variatie in vorm, structuur, omvang en materiaal

Het is van belang dat u een specialist in industriebouw inschakelt vanwege de technische kennis, de prijs, kennis van materiaal en vakkundige uitvoering die vereist zijn. Molenschot Industriebouw is dé specialist op dit gebied.

Waarvoor kan je bij deze specialist in industriebouw terecht?

Als specialist in industriebouw kunt u bij Molenschot Industriebouw terecht voor verschillende toepassingen.

  • Beton- en staalbouw waarbij we uw bedrijfsgebouwen een moderne toets kunnen geven.
  • Ook voor uw logistieke gebouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een magazijn met laadblokken of een bedrijfshal voor uw productie, Molenschot helpt u graag verder.
  • Bedrijfshallen met of zonder kantoorruimte
  • Metaalconstructie
  • Ook voor autogarages en showrooms kan u bij ons aankloppen.

Hoe werkt deze specialist in industriebouw?

Molenschot Industriebouw is een ervaren constructeur en specialist in industriebouw. Bij ons kunt u terecht voor ontwerp, constructie en restyling. Een architect maakt een ontwerp op maat en onze ervaren ingenieur superviseert de constructie of verbouwing. Beide zijn van A tot Z betrokken bij het hele proces. U hoeft zich dus geen zorgen te maken en krijgt een kwalitatief hoogstaand resultaat aan de beste prijzen op de markt.

Ons bedrijf begon in de jaren 90 als eenmanszaak en heeft ondertussen meer dan 30 jaar ervaring in ons werkveld. De laatste twee decennia groeiden we uit tot toonaangevend speler in de industriebouw, zowel in België als Nederland. Neem gerust een kijkje bij onze realisaties. Molenschot Industriebouw is een moderne specialist in industriebouw. We leveren gebouwen op maat: turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht, met of zonder kantoren. We garanderen een scherpe prijs, hoge kwaliteit en een vaste oplevertermijn.v

Benieuwd naar de prijzen van onze industriebouw?

Zoekt u een specialist industriebouw of wilt u meer weten over Molenschot Industriebouw of over onze werkwijze? U kunt contact met ons opnemen via mail of bel ons gerust even op. Een analyse van uw project aanvragen kan via info-aanvraag.

Op onze website vindt u meer informatie over onze bedrijfsinformatie.

Specialist industriebouw

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: