Constructie voor bedrijven en constructiewerk in Antwerpen


Op zoek naar betrouwbare constructie bedrijven in Limburg of Antwerpen? Molenschot is specialist in constructiewerk en is één van de beter constructie bedrijven in België.


Constructiewerk nodig in Antwerpen of Limburg?

Molenschot Industriebouw: sterk in constructiewerk!

Constructiewerk kan snel, goedkoop en in verschillende vormen en materialen. Een ervaren industrieel bouwer zoals Molenschot Industirebouw oriënteert, adviseert, ontwerpt en bouwt uw bedrijf op maat en volgens functionaliteit.

Molenschot Industriebouw biedt een totaalpakket aan als constructiebedrijf: we volgen het proces van A tot Z. Van advies en ontwerp tot constructie of restyling. Onze architect ontwerpt op basis van uw eisenpakket en een ervaren ingenieur voert de constructiewerken uit.

Constructie bedrijven

Molenschot Industriebouw, constructie voor bedrijven met een plus

We zijn gespecialiseerd in het constructiewerk van:

  • beton- en staalbouw
  • opslagplaatsen
  • logistieke gebouwen
  • productie- en industriehallen
  • autogarages en showrooms
  • bedrijfshallen met of zonder kantoorruimte

Molenschot Industriebouw is een moderne en toonaangevende speler in de constructie van bedrijven. We leveren op maat en naar wens turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht, met of zonder kantoren. Scherpe prijs, hoge kwaliteit en een vaste oplevertermijn zijn bij Molenschot Industriebouw gegarandeerd. Met meer dan 30 jaar ervaring in ons veld, voorzien we u steeds van onze expertise en betrouwbaar advies. Ons bedrijf is gelegen in de provincie Antwerpen en is actief in België en Nederland.

Het betere constructiewerk in België en Nederland

Molenschot Industriebouw startte in de jaren 90 als eenmanszaak en groeide uit tot een gerenommeerd bedrijf, gespecialiseerd in constructiewerk, in zowel België als Nederland. Voor de constructie voor bedrijven zijn we de ideale partner. Zo zijn we gespecialiseerd in het constructiewerk van heel wat toepassingen.

  • Om te beginnen kunt u bij ons terecht voor het constructiewerk van beton- en staalbouw. Deze bedrijfsgebouwen geven een moderne en frisse toets aan uw onderneming en zijn een mooi verlengde van uw hip imago.
  • Ook voor de constructie voor bedrijven met logistieke functies, zoals logistieke gebouwen kunt u bij ons aankloppen. We zorgen voor een vlot verloop van de constructiewerken, zodat uw bedrijf ook zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan.
  • Daarnaast bouwen we productie- en industriehallen met oog voor detail en zonder in te boeten op kwaliteit.
  • Tot slot kunt u Molenschot ook inschakelen voor de bouw van uw autogarages en showrooms.

Een partner in Antwerpen voor uw constructiewerken?

Bent u nog op zoek naar een geschikte partner die de constructie voor uw bedrijven en gebouwen van a tot z opvolgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via info-aanvraag kunt u een analyse van een project aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op onze website vindt u alvast meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: