Offerte voor industriebouw of bedrijfsgebouw nodig?


Molenschot Industriebouw is specialist in de realisatie van úw bedrijfsgebouw!
Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte voor uw bedrijfsgebouw of industriebouw aan.


Offerte aanvragen voor industriebouw

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Molenschot realiseerde al meer dan 100 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?
Vul dan onderstaand formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

Uw offerte voor industriebouw of bedrijfsgebouw vergelijken

Zo, u heeft onze offerte voor uw bedrijfsgebouw of industriebouw ontvangen. Voor zo een grote investering gaan we ervan uit dat u bij andere concullega’s ook een offerte opgevraagd heeft. Wanneer u van ons uw offerte voor uw bedrijfsgebouw of industriebouw ontvangen heeft, is het belangrijk om verschillende offertes te vergelijken. We geven u hiervoor graag nog enkele tips.

  • Zorg ervoor dat uw industriebouwer een duidelijke offerte opstelt en dat u steeds weet wat uw offerte inhoudt. Is de offerte opgesteld met werkuren, materialen, en btw-regeling? Of omvat deze enkel het ontwerp van uw project en niet de realisatie ervan? Vergelijk steeds appelen met appelen. En zorg er dus voor dat uw partner in industriebouw een bedreven partner is met kennis van zaken.
  • Kies nooit voor een vage offerte. Wanneer het niet duidelijk af te lezen is wat de kostprijs is, is dit een eerste no go.
  • Vergelijk enkel industriebouwers die, net als Molenschot, voor het volledige plaatje gaan. Kies voor een partner met interne kwaliteitscontrole die u van voor het ontwerp tot ver na de realisatie verder willen helpen en begeleiden.
  • Een bedrijfsgebouw of een industriebouw neerzetten is een tijdrovende en moeilijke klus. Kies er daarom voor om deze zorgen uit handen te geven en kies voor een vakkundige partner. Zo kunt u uw focus op uw bedrijfsactiviteit leggen én uitbreiden zonder in te boeten in persoonlijke tijd.

Uw offerte voor industriebouw goedkeuren?

Nadat u uw verschillende offertes vergeleken heeft, en uw keuze gemaakt heeft, kunt u deze goedkeuren. Wanneer u ervoor kiest om onze offerte voor uw industriebouw of bedrijfsgebouw goed te keuren, kunt u steeds contact opnemen met ons. Kiezen voor Molenschot is kiezen voor kwaliteit. We nemen graag alle zorgen van u weg en realiseren het bedrijfsgebouw of industriebouw van uw dromen.

Of u nu kiest voor de opzet van een bedrijfshal, magazijn of kantoor, we helpen u graag verder. Geef ons een seintje en dan plannen we de opbouw van uw gebouw in.

offerte industriebouw