Staalconstructiebedrijf Molenschot Industriebouw


Molenschot is een staalconstructiebedrijf gespecialiseerd in industriebouw. We bouwden al meer dan 100 realisaties met diverse staalconstructies.


Staalconstructie bedrijf uit Balen

Wat doet staalconstructiebedrijf Molenschot?

Staalconstructiebedrijf Molenschot Industriebouw ontwerpt en voert uw idee snel en goedkoop uit. Met onze expertise en kennis van zaken kan staalconstructiebedrijf Molenschot Industriebouw diverse typen bedrijfsruimtes bouwen.

  • Bent u op zoek naar een staalconstructiebedrijf dat uw nieuwe en moderne productie- en industriehallen installeert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Ook voor uw logistieke gebouwen kunt u bij ons terecht. We bouwen uw showrooms of autogarages met de nodige precisie en oog voor detail.
  • Tot slot gebruiken we ook staalconstructies om bedrijfshallen met of zonder kantoorruimte op te zetten.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat ook aan betonbouw of systeembouw doet? Ook hiervoor kan u terecht bij staalconstructie bedrijf Molenschot!

Waarom kiezen voor staalconstructiebedrijf Molenschot?

Staalconstructie bedrijf Molenschot biedt een totaalpakket aan: ontwerp en bouw of restyling van een bedrijfsruimte. Samen met onze architect zoekt u naar de gepaste formule op maat van uw budget. Vervolgens voert een bedreven ingenieur de constructie uit. We volgen zelf het hele proces zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Molenschot Industriebouw begon in de jaren 90 als eenmanszaak. In de laatste decennia groeiden we uit tot een belangrijk staalconstructiebedrijf, voor zowel België als Nederland. Neem gerust een kijkje op deze website bij onze realisaties.

Staalconstructiebedrijf

Meer weten over ons staalconstructie bedrijf?

Bent u op zoek naar een staalconstructiebedrijf en wilt u meer weten over onze onderneming? Benieuwd welke bedrijfsgebouwen we voor u kunnen realiseren? Neem contact op met ons en we helpen u zo snel mogelijk verder. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: