Een bedrijfsloods laten bouwen


Molenschot is gespecialiseerd in het industrieel bouwen van bedrijfsruimtes. We hebben een eigen architect om de industriebouw tot in de puntjes te verzorgen


Bedrijfsloods bouwen met Molenschot

Molenschot Industriebouw en loodsenbouw

Molenschot Industriebouw biedt voor loodsenbouw een goedkope en snelle oplossing voor de creatie ervan. Loodsen variëren in omvang, vorm, structuur, materiaal en bestemming. Hierdoor is het een echte uitdaging om zelf uw bedrijfsloods te bouwen en raden we u ook aan om deze klus aan ervaren vakmensen toe te vertrouwen.

Molenschot Industriebouw begon in de jaren 90 als eenmanszaak en groeide uit tot een toonaangevende speler in loodsenbouw op zowel de Belgische als Nederlandse markt. We werken vooral met eigen, hoog opgeleide mensen.

Ons bedrijf is modern, flexibel en toonaangevend in loodsenbouw. Gebouwen kunnen naar wens opgeleverd worden turn-key of ruwbouw, winddicht en waterdicht, met of zonder kantoren. We garanderen een scherpe prijs, hoge kwaliteit en een vaste oplevertermijn voor het bouwen van uw bedrijfsloods. Wanneer we uw bedrijfsloods bouwen, houden we rekening met uw behoeften, de afmetingen en vorm van het gebouw en de functionaliteit ervan. Zo kunnen we vertrekken vanuit een te renoveren gebouw of een nieuw loodsenbouw opzetten. Daarnaast ontzorgen we u tijdens het hele bouwproject en nemen we alle bouwgerelateerde zaken voor onze rekening. Zo kunt u zich steeds op uw bedrijfsactiviteit blijven focussen en tegelijk investeren in de toekomst van uw bedrijf.

Wij bouwen meer dan enkel bedrijfsloodsen

Molenschot Industriebouw is specialist in het ontwerpen, bouwen en restylen verschillende typen loodsenbouwZo kunt u elke bedrijfsloods laten bouwen door onze bedreven vakmensen.

  • bedrijfshallen met of zonder kantoren
  • staal- en betonbouw
  • industrie- en productiehallen zijn een onderdeel van uw loodsenbouw waarbinnen Molenschot erg bedreven is. In samenspraak en op basis van uw behoeften bouwen we uw bedrijfsloods op.
  • Ook voor logistieke gebouwen, die de interne werking van uw onderneming bevorderen, kunt u een beroep doen op Molenschot.
  • Tot slot bouwen we graag uw showrooms en autogarages met oog voor detail. Een showroom is vaak de blikvanger en het evenbeeld van uw imago. We zorgen er daarom ook voor dat deze bedrijfsgebouwen tot in de puntjes in orde zijn.

Loodsenbouw

Ook een bedrijfsloods laten bouwen?

Heeft u interesse in loodsenbouw van Molenschot Industriebouw of wilt u meer weten? Contacteer ons via mail of bel ons gerust even op. Wij helpen u graag verder. U kunt ook vrijblijvend een analyse van uw project aanvragen via info-aanvraag. Op onze website vindt u meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: