Metaalconstructie laten plaatsen


Metaalconstructies worden vaak gebruikt in industriele bouw. Molenschot gebruikt altijd een op maat gemaakte metaal constructie.


Molenschot specialist in metaalconstructies

Voordelen van een metaalconstructie

Een metaalconstructie is courant in industriebouw. Door het karakter van deze bouwprojecten zijn er heel wat voordelen aanwezig wanneer u voor deze constructie kiest.

  • Tempo: De realisatie van een metaalconstructie verloopt heel snel, waardoor we flexibel en snel de oplevering van uw bouwproject kunnen opstellen.
  • Prijs: De prijs van een metaalconstructie is goedkoop, in vergelijking met andere constructies. Hierdoor kunt u de kosten van uw investering wat drukken.
  • Mogelijkheid tot variatie in omvang, bestemming, materiaal en structuur. Zo kunt u zelf nagaan en beslissen aan welke aspecten uw bouwproject moet voldoen.

Metaalconstructies in industriebouw

Molenschot Industriebouw is een constructiebedrijf met specialisatie in metaalconstructies. Binnen onze organisatie gebruiken we metaal constructies voor diverse toepassingen van bouwprojecten. Zo kunnen we uw autogarages of showrooms snel opbouwen. We begrijpen heel goed dat uw showroom vaak de eerste indruk is die een klant van u krijgt. Daarom zorgen we er dan ook voor dat deze tot in de puntjes en nauwkeurig wordt afgewerkt. Ook voor uw productie- en industriehallen springen we aandachtig om met uw productievoorwaarden en de noden. Tot slot kunnen we onze metaalconstructies ook inzetten om uw bedrijfshallen te bouwen, al dan niet met of zonder kantoren. Voor elk bouwproject kunt u bij ons terecht.

Metaalconstructie

Uw metaalconstructie in onze handen?

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte met een metaalconstructie en wilt u graag meer weten? Contacteer ons via telefoon of mail. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Via info-aanvraag kunt u vrijblijvend een analyse van uw project aanvragen.

Op onze website vindt u meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.

Molenschot Industriebouw met metaalconstructie

In de jaren 90 begonnen we als eenmanszaak. De laatste decennia groeiden we uit tot een modern en toonaangevend metaal constructie bedrijf in staalbouw, in zowel België als Nederland. Molenschot Industriebouw is ervaren specialist en geeft advies, ontwerpt en bouwt de metaalconstructie op maat. Voor een totaalproduct met metaalconstructie kunt u terecht bij Molenschot Industriebouw. Het totaalproduct gaat van ontwerp tot bouw of verbouwing. Onze architect zoekt naar een ontwerp op maat van uw wensen en budget. Onze ingenieur voert de constructie met metaal vervolgens uit. Molenschot Industriebouw verzorgt het volledige proces voor u.

Wil je ook zo’n bedrijfsgebouw?


Molenschot realiseerde al meer dan 500 geslaagde projecten in industriebouw. Wil u een vrijblijvende uitwerking en offerte voor uw bedrijfsgebouw?

realisaties

Andere projecten


Bekijk ook: