Een bedrijfsruimte laten bouwen aan de juiste prijs

Benieuwd naar de prijs om een bedrijfsruimte te laten bouwen? Molenschot Industriebouw is al jaren gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfsruimtes.

Bedrijfsruimte bouwen aan een goede prijs

We bouwen meer dan enkel een bedrijfsruimte aan een goede prijs

U kunt bij Molenschot Industriebouw terecht voor de opzet van verschillende industriële ruimtes, zoals een bedrijfsruimte. Daarnaast kunt u op onze ervaring en expertise rekenen voor heel wat andere toepassingen, telkens voor een marktconforme prijs. Zo bouwen we uw bedrijfsruimte, met of zonder kantoren, volledig op maat van uw noden.
  • Beton- en staalbouw. Deze moderne en strakke gebouwen zetten we neer en vormen de basis voor uw ideale bedrijfsruimte. Tegen een correcte prijs en dankzij de naadloze constructie van deze gebouwen geeft u uw onderneming een fris karakter.
  • Logistieke gebouwen worden gebouwd op maat van de klant en zorgen ervoor dat de interne werking van uw onderneming vlot verloopt.
  • Productie- en industriehallen zijn belangrijke onderdelen van uw industriële bedrijfsruimte. Molenschot Industriebouw zorgt er dan ook voor dat de installatie ervan van a tot z vlot verloopt.
  • Bedrijfsruimtes met of zonder kantoorruimte
  • Ook voor autogarages en showrooms stellen we onze ervaring graag ter beschikking van de klant.
Molenschot Industriebouw is een flexibel, modern en toonaangevend bedrijf. Naar wens bouwen we uw bedrijfsruimte: turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht, zonder of met kantoren. We garanderen een scherpe prijs, hoge kwaliteit en een vaste oplevertermijn bij het bouwen van uw bedrijfspand.


Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten?

Stuur ons een mail met uw vragen: info@molenschot.com en wij helpen u graag verder. Ook kan u vrijblijvend een analyse van uw project aanvragen via onze info-aanvraag.

Op onze website vindt u meer informatie over onze realisaties en bedrijfsinformatie.


Bedrijfsruimten bouwen
Bekijk meer realisaties