Constructie voor bedrijven en constructiewerk in Antwerpen

Op zoek naar betrouwbare constructie bedrijven in Limburg of Antwerpen? Molenschot is specialist in constructiewerk en is één van de beter constructie bedrijven in België.

Constructiewerk nodig in Antwerpen of Limburg?

Molenschot Industriebouw, constructie voor bedrijven met een plus

We zijn gespecialiseerd in het constructiewerk van:
  • beton- en staalbouw
  • opslagplaatsen
  • logistieke gebouwen
  • productie- en industriehallen
  • autogarages en showrooms
  • bedrijfshallen met of zonder kantoorruimte

Molenschot Industriebouw is een moderne en toonaangevende speler in de constructie van bedrijven. We leveren op maat en naar wens turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht, met of zonder kantoren. Scherpe prijs, hoge kwaliteit en een vaste oplevertermijn zijn bij Molenschot Industriebouw gegarandeerd. Met meer dan 30 jaar ervaring in ons veld, voorzien we u steeds van onze expertise en betrouwbaar advies. Ons bedrijf is gelegen in de provincie Antwerpen en is actief in België en Nederland.


Een partner in Antwerpen voor uw constructiewerken?

Bent u nog op zoek naar een geschikte partner die de constructie voor uw bedrijven en gebouwen van a tot z opvolgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via info-aanvraag kunt u een analyse van een project aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op onze website vindt u alvast meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.


Constructiewerk door Molenschot
Bekijk meer realisaties