Molenschot industriebouw

Molenschot industriebouw is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen met of zonder kantoren, staalbouw & betonbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, industriehallen & productiehallen, logistieke gebouwen, showrooms en autogarages en is actief in België en Nederland.

Molenschot staat voor kwaliteit in industriebouw

Wat hebben we te bieden

Molenschot Industriebouw biedt een snelle en goedkope oplossing om bedrijfsruimte te creëren. U kunt er veel kanten mee uit door de ruime variatie in materiaal, structuur, omvang en functionaliteit. Maar een goed industrieel gebouw is vooral functioneel en op maat van de gebruiker.

Wij leveren u een totaalpakket: van ontwerp, tot constructie en restyling. Onze architect maakt een ontwerp op basis van uw wensen en een ervaren ingenieur voert de constructie uit. Beide zijn van A tot Z betrokken bij het hele proces zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en een kwalitatief hoogwaardig product krijgt.

Kwaliteit en flexibiliteit staan bij Molenschot Industriebouw hoog in het vaandel. Molenschot Industriebouw biedt u steeds keiharde garanties, een vaste én scherpe prijs, kwaliteit en een vaste oplevertermijn. Indien u een vrijblijvende analyse en uitwerking van uw project wenst, vul dan onze info-aanvraag in.Molenschot Industriebouw
Bekijk meer realisaties