Molenschot Industriebouw, specialist in bouwprojecten

Molenschot industriebouw is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen met of zonder kantoren. Ook staal- en betonbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, industriehallen & productiehallen, logistieke gebouwen, showrooms en autogarages. Onze onderneming is actief in België en Nederland.

Molenschot Industriebouw staat voor kwaliteit in industriebouw

Wat hebben we te bieden

Binnen ons industriebouwbedrijf bieden we u een snelle en goedkope oplossing om bedrijfsruimte te creëren. U kunt er veel kanten mee uit door de ruime variatie in materiaal, structuur, omvang en functionaliteit. Maar een goed industrieel gebouw is vooral functioneel en op maat van de gebruiker. Bent u op zoek naar een nieuwe loods, een uitgebreid magazijn of wilt u een moderne hal toevoegen aan uw onderneming? Samen met u bespreken we welke noden u heeft. Op basis van ons gesprek stellen we een eerlijke en duidelijke offerte op.

  • Wij leveren u een totaalpakket: van ontwerp, tot constructie en restyling.
  • Onze architect maakt een ontwerp op basis van uw wensen en een ervaren ingenieur voert de constructie uit.
  • Beiden zijn van A tot Z betrokken bij het hele proces zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en een kwalitatief hoogwaardig afgeleverd bouwproduct krijgt.

Kwaliteit en flexibiliteit staan binnen onze onderneming hoog in het vaandel. In de bouwsector kan het soms snel gaan, en wij zorgen ervoor dat uw deadline niet in het gedrang komt. Molenschot Industriebouw biedt u steeds keiharde garanties, een vaste én scherpe prijs, kwaliteit en een vaste oplevertermijn. Indien u een vrijblijvende analyse en uitwerking van uw project wenst, vul dan onze info-aanvraag in.Molenschot Industriebouw
Bekijk meer realisaties