Systeembouw in België bij Molenschot

Molenschot Industriebouw is specialist in systeembouw in België en Nederland. Wij realiseerden al meer dan 100 industriële projecten met gebruik van verschillende soorten systeembouw.

Wat is systeembouw?

  • U kunt deze gebouwen eerst bezichtigingen. De kwaliteit en gebruikte materialen worden zo ineens duidelijk.
  • Doordat uw gebouw voorbereid wordt in het atelier, kan het weer geen invloed uitoefenen op uw systeembouw in België. Zo bent u ook steeds zeker dat de kwaliteit hoog en constant gehouden kan worden.
  • De plaats waar de systeembouw komt te staan, blijft gespaard van het anders aanwezige werfafval. Een plus voor de natuur dus.
  • Op vlak van stijl, kleur en afwerking is er heel wat mogelijk. Ook de binneninrichting zal aan uw voorkeur voldoen.
  • Systeembouw in België scoort heel erg goed op luchtdichtheid, waardoor de kans op vocht, tocht en koudebruggen opvallend kleiner is.

Systeembouw in België door Molenschot Industriebouw

Bent u overtuigd van het gemak en de kwaliteit van systeembouw? Bij Molenschot Industriebouw nemen we de systeembouw van uw gebouw in België graag voor onze rekening. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen, logistieke gebouwen, showrooms en nog veel meer.

Onder leiding van de stichter Joost Molenschot staat een bedreven en bekwaam team voor u klaar. Door onze snelle en goedkope oplossingen kunt u de perfecte bedrijfsruimte maken.Meer weten over onze systeembouw?

Wilt u meer weten over de voordelen en kostprijs van systeembouw? Contacteer ons nog vandaag voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.


Systeembouw door Molenschot
Bekijk meer realisaties