Staalconstructeur voor uw bouwproject

Bent u op zoek naar een goede staalconstructeur? Molenschot industriebouw heeft een heel team van vakkundige staalbouwers klaar staan voor u!

Molenschot is een gespecialiseerde staalconstructeur

Staalconstructeur Molenschot

Molenschot Industriebouw is een ervaren staalconstructeur voor industriële realisaties. Molenschot Industriebouw is begin de jaren 90 als eenmanszaak begonnen. In de afgelopen 20 jaar groeiden we uit tot een belangrijke staalconstructeur, zowel in België als Nederland. We hebben ondertussen een groot team van professionele staalbouwers samengesteld om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Als staalconstructeur levert Molenschot Industriebouw een totaalpakket met naar wens: turn-key of ruwbouw, wind- en waterdicht, met of zonder kantoren. We garanderen een scherpe prijs, hoge kwaliteit en een vaste oplevertermijn. Ook na de werken kunt u op onze staalbouwers rekenen voor bijkomende vragen of advies.

Een beroep doen op onze staalbouwers of staalconstructeur?

Bent u geïnteresseerd in staalconstructie van Molenschot Industriebouw en wilt u meer weten? Een vrijblijvende analyse en offerte van uw project kunt u aanvragen via deze info-aanvraag. Wij helpen u graag verder.

Op onze website vindt u meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.


Staalbouwers
Bekijk meer realisaties