Staalbouw in België & Nederland

Of u nu van Nederland of België bent, Molenschot Industriebouw uit Balen (omgeving Limburg) realiseert uw staalbouw in zowel België als Nederland!

Staalbouw door Molenschot (Belgie)

Molenschot industriebouw niet enkel gespecialiseerd in staalbouw

Bij ons kan u ook terecht voor betonbouw, metaalconstructie én systeembouw. Samen met onze adviseurs bekijken we welke optie het beste past bij uw eisen.

Molenschot Industriebouw begon in de jaren 90 als eenmanszaak gespecialiseerd in staalbouw, in Balen (omgeving Limburg). We groeiden uit tot een modern en toonaangevend staalconstructiebedrijf gespecialiseerd in staalbouw, in zowel België als Nederland.

Voor staalbouw bieden we een totaalpakket aan van ontwerp tot bouw of verbouwing. Onze architect ontwerpt een pand op maat en onze ingenieur voert de constructie uit. Molenschot Industriebouw werkt met hooggeschoolde mensen en volgt het hele proces.


Een beroep doen op Molenschot voor uw staalbouw?

Bent u nog op zoek naar een partner voor de uitvoering van uw staalbouw project? Of heeft u interesse in de andere diensten die Molenschot Industriebouw levert? Neem dan zeker een kijkje op deze website. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze bedreven medewerkers helpen u graag verder.


Staalbouw limburg
Bekijk meer realisaties