Metaalconstructie laten plaatsen

Metaalconstructies worden vaak gebruikt in industriele bouw. Molenschot gebruikt altijd een op maat gemaakte metaal constructie.

Molenschot specialist in metaalconstructies

Metaalconstructies in industriebouw

Molenschot Industriebouw is een constructiebedrijf met specialisatie in metaalconstructies. Binnen onze organisatie gebruiken we metaal constructies voor diverse toepassingen van bouwprojecten. Zo kunnen we uw autogarages of showrooms snel opbouwen. We begrijpen heel goed dat uw showroom vaak de eerste indruk is die een klant van u krijgt. Daarom zorgen we er dan ook voor dat deze tot in de puntjes en nauwkeurig wordt afgewerkt. Ook voor uw productie- en industriehallen springen we aandachtig om met uw productievoorwaarden en de noden. Tot slot kunnen we onze metaalconstructies ook inzetten om uw bedrijfshallen te bouwen, al dan niet met of zonder kantoren. Voor elk bouwproject kunt u bij ons terecht.


Uw metaalconstructie in onze handen?

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte met een metaalconstructie en wilt u graag meer weten? Contacteer ons via telefoon of mail. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Via info-aanvraag kunt u vrijblijvend een analyse van uw project aanvragen.

Op onze website vindt u meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.


Metaalconstructies
Bekijk meer realisaties