Een bedrijfsloods laten bouwen

Laat uw bedrijfsloods bouwen door Molenschot en wees zeker van de kwaliteit dankzij onze jarenlange ervaring in loodsenbouw

Bedrijfsloods bouwen met Molenschot

Wij bouwen meer dan enkel bedrijfsloodsen

Molenschot Industriebouw is specialist in het ontwerpen, bouwen en restylen verschillende typen loodsenbouw. Zo kunt u elke bedrijfsloods laten bouwen door onze bedreven vakmensen.
  • bedrijfshallen met of zonder kantoren
  • staal- en betonbouw
  • industrie- en productiehallen zijn een onderdeel van uw loodsenbouw waarbinnen Molenschot erg bedreven is. In samenspraak en op basis van uw behoeften bouwen we uw bedrijfsloods op.
  • Ook voor logistieke gebouwen, die de interne werking van uw onderneming bevorderen, kunt u een beroep doen op Molenschot.
  • Tot slot bouwen we graag uw showrooms en autogarages met oog voor detail. Een showroom is vaak de blikvanger en het evenbeeld van uw imago. We zorgen er daarom ook voor dat deze bedrijfsgebouwen tot in de puntjes in orde zijn.


Ook een bedrijfsloods laten bouwen?

Heeft u interesse in loodsenbouw van Molenschot Industriebouw of wilt u meer weten? Contacteer ons via mail of bel ons gerust even op. Wij helpen u graag verder. U kunt ook vrijblijvend een analyse van uw project aanvragen via info-aanvraag. Op onze website vindt u meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.


Bedrijfsloodsen bouwen
Bekijk meer realisaties