Specialist in industrieel bouwen met eigen architect

Molenschot is gespecialiseerd in het industrieel bouwen van bedrijfsruimtes. We hebben een eigen architect om de industriebouw tot in de puntjes te verzorgen

Industrieel bouwen, onze passie

Onze taken binnen de industriële bouw

Molenschot Industriebouw creëert met industrieel bouwen verschillende typen bedrijfsruimtes, afhankelijk van uw idee en wensen. Zo is het onze taak om het ontwerp, de uitvoering en de controle van uw industriële bouw van a tot z uit te voeren. Wanneer u een nieuwe autogarage wilt laten plaatsen, of zelfs een showroom wilt laten installeren, bent u bij ons in goede handen. Een showroom is vaak de eerste indruk die uw onderneming fysiek nalaat bij uw klanten. We begrijpen dan ook erg goed dat de uitwerking hiervan tot in de puntjes in orde moet zijn. Ook voor uw productie- of industriehallen zorgen we ervoor dat uw hal aan de gewenste specificaties voldoet. Tot slot kunt u een beroep doen op ons om uw bedrijfshallen, met of zonder kantoren, te bouwen.

Binnen Molenschot Industriebouw beschikken we over opgeleide medewerkers en een eigen architect om de werken steeds zo goed mogelijk op te kunnen volgen en te realiseren. Het is onze taak om u van uw zorgen te ontnemen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsruimte volledig in orde is.Meer weten over onze manier van industrieel bouwen?


Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over onze manier van industrieel bouwen? Neem dan contact met Molenschot Industriebouw op.
Bel of stuur een e-mail naar info@molenschot.com. Een analyse van een project kunt u aanvragen via info-aanvraag.

Op onze website vindt u meer informatie over onder andere: onze realisaties en bedrijfsinformatie.Architect industriebouw
Bekijk meer realisaties