Uw betonbouw of betonconstructies laten uitvoeren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in betonbouw en betonconstructies om uw nieuwe bedrijfsgebouwen te bouwen? Dan bent u bij Molenschot Industriebouw aan het juiste adres!

Betonbouw en bouwconstructies, een gouden combinatie

Voordelen van betonbouw en betonconstructies

Betonbouw en betonconstructies zien er niet enkel erg strak en modern uit, het is een manier van bouwen waarbij duurzaamheid en sterkte centraal staan. We sommen de voordelen even voor u op.

  • Betonbouw heeft een duurzaam karakter. Het materiaal heeft hoge isolatiewaardes, waardoor uw betonconstructies energiezuinig zijn. Door de naadloze constructie kunnen betonconstructies daarnaast geïsoleerd worden zonder dat er koudebruggen voorkomen. Bij de juiste ventilatie zult u ook geen vochtproblemen ervaren.
  • Beton is een sterk en stevig materiaal dat een grote draagkracht kent. In de hoogte bouwen is tegenwoordig enorm gewild. Via betonbouw zijn de funderingen zeker sterk genoeg. Het is dan ook geen probleem om uw uw gebouw, bij wijze van spreken, zo hoog u wilt te bouwen.
  • Wanneer u voor betonbouw kiest, hebt u amper onderhoudswerken aan uw gevel. Op die manier is niet enkel de plaatsing, maar ook de nazorg zeer tijdbesparend. Een echte aanrader voor bedrijven die ook na de nieuwbouw liever efficiënt omgaan met hun middelen.
  • Daarnaast is betonbouw vuurvast tot en met een temperatuur van wel 800 °C. Van zodra er een brand uitbreekt, zal uw gebouw dus niet in vlammen opgaan.
  • Vervolgens bieden betonconstructies een thermisch comfort. Het materiaal kan namelijk erg wat warmte opslaan, maar even goed ook warmte snel terug loslaten. Hierdoor blijven de ruimtes goed geïsoleerd.
  • Ten slotte kent betonbouw een goede akoestische kwaliteit.


Betonbouw door Molenschot
Bekijk meer realisaties